UNIFORM

peuterdans
Voor alle lessen hanteren we een vast uniform.
In de lessen jazz-, modern-, street-, hiphop- en kinderdans verwachten we de dansers in een zwarte dansbroek (aangepast aan de dansstijl) en witte top, t-shirt of trui al dan niet voorzien van het Huys Arts-logo.
Schoeisel:
Dansen op blote voeten of sokken met antislipzool is steeds toegestaan. Ook balletslofjes en jazz-schoentjes zijn een goede keuze.
Voor de lessen hiphop en streetdance zijn enkel schoenen met een lichte zool toegestaan. Deze schoenen mogen NIET buiten de les gedragen worden omwille van de bescherming van de sportvloer. 
Klassiek ballet:
In de lessen klassiek ballet werken we in Huys Arts met een vast dansuniform per leeftijdsgroep (blauw). Ook dansers van de groepen pré pro dragen een vast uniform (rood), verplicht bij demonstraties en toonmomenten. Dansers vanaf de middelbare graad kiezen een eigen model in de kleur zwart.
U kan het uniform passen op Huys Arts. Aankopen van het uniform is bij onze partner “Robics Dansspeciaalzaak” uit Antwerpen (Oude Vaartplaats).
Ook truien en t-shirts zijn steeds bij ons te koop.

Initiatie + Lagere graad L1: lichtblauw, vast model

peuterdans

Lagere graad L2: fel blauw, vast model

peuterdans

Lagere graad L3:

donker blauw, vast model

peuterdans

Ballet Pré Pro (alle leeftijden)

fel rood, vast model

peuterdans

Middelbare graden / volwassenen / pointes:

Zwarte maillot eigen keuze , zwart rokje vast model (middelbare graad)

peuterdans

Jongens ballet:

Witte t-shirt, zwarte short

peuterdans

Haren:

In de klassieke balletles verwachten we de dansers met een dot en scrunchie (uniformkleur ) in het haar. In de lessen jazz en modern is dit een stevige staart of is het haar netjes vastgemaakt. Losse haren worden met speldjes of lak vastgestoken.

Op Huys Arts voorzien we een basiszakje met enkele benodigdheden (zoals haarnetje, bochtspeldjes en rekkers) voor het maken van een dot. Dansers die niet in orde zijn worden niet toegelaten tot de dansles en vragen we een zakje aan te kopen zodat ze toch volgens de regels in de les aanwezig kunnen zijn. We verwachten dat dansers een eigen zakje in hun danstas bewaren met enkele haarbenodigdheden en een eigen borstel omwille van hygiënische redenen.

CONTACT Wilrijk

Huys Arts
Sint-Camillusstraat 25
2610 Wilrijk
+32 478 22 25 04

CONTACT Deurne

Huys Arts
Tirinussstraat 24-26
2100 Deurne
+32 478 22 25 04

BE97 7360 7514 4449

Algemene voorwaarden

Huysregelement

Tarieven

Over ons