Over Ons

Huys Arts vzw is een ervaren en professionele dans- & kunstorganisatie met als doel kinderen, jongeren en volwassenen met dans en cultuur (theater, muziek, beeld) in contact te brengen.
Dit op een educatieve en recreatieve manier met als resultaat een optimale basisontwikkeling of een professioneel karakter voor hen die willen doorstromen. Naast een professionele ondersteuning staat dansplezier en een persoonlijke ontwikkeling centraal.

Onder leiding van Katrien Van Ransbeeck als ervaren danspedagoge, staat het team ervaren docenten, dansers, choreografen en bewegingscoachen voor jong en oud  wekelijks paraat bij Huys Arts.

Eind 2020 kunnen we onze werking verder optimaliseren in een splinternieuwe dansruimte in hartje Wilrijk. Zo genieten al onze leden van een veilige en didactisch geoptimaliseerde zaal. Bijkomend kunnen we zo naar een ruim ‘sport na school’ aanbod gaan, een samenwerking met de G-sport uitbouwen en verruiming naar adolescenten en senioren garanderen. Huys Arts blijft echter een vaste waarde voor onze dansers en jonge theatermakers.
Ook tijdens de vakantieperiodes zullen we extra dans- en cultuurkampen organiseren.

 

Onze visie

Bij Huys Arts draait alles om plezier en creativiteit binnen een semi-professionele opleiding. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan creativiteit en interpretatie van muziek. Ook geven wij onze leerlingen de kans om hun eigen inbreng te geven en te ervaren hoe het is om les te geven of we laten ze een eigen choreografie maken. We geven hen de kans om zich verder te ontwikkelen in dans. Sommige leerlingen volgen nu een opleiding aan de dansacademie of een opleiding voor docent dans.

 

Kerst Dansstage

CONTACT

Huys Arts
Sint-Camillusstraat 25
2610 Wilrijk
+32 478 22 25 04

BE97 7360 7514 4449

Algemene voorwaarden

Huysregelement

Tarieven

Over ons