Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Laatst aangepast: 01/04/2021

DANSSTAGES

Wanneer u deelneemt aan dansstages/workshops van vzw Huys Arts gelden volgende algemene voorwaarden.

TOEGANG De ouders/begeleiders kunnen tijdens een dansstageweek niet wachten in de wachtruimte. Enkel dansers kunnen in de studio’s binnen. We verzoeken om uw danser buiten op te wachten en de huidige Covid maatregelen te respecteren.

Dansers boven de 12 jaar en ouders of begeleiders van zowel oudere als jongere dansers dragen steeds een mondmasker bij het binnen gaan van de studio’s.

BETALINGSINFO
De inschrijving voor de dansstage is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld binnen de 7 dagen na inschrijving.
Bij inschrijving verklaart de inschrijver zich akkoord met volgende afspraken:

  • Bij annulatie tot 14 dagen voor aanvang van de stage wordt steeds 25% ingehouden voor administratiekosten.
  • Bij annulatie binnen 14 dagen tot 4 dagen voor aanvang van de stage wordt steeds 50% ingehouden.
  • Bij annulatie minder dan 4 dagen voor aanvang van de stage wordt er geen enkele terugbetaling meer gedaan.
  • Er is geen terugbetaling mogelijk eens de stage gestart is, ook niet bij ziekte.
  • Er is geen recht op terugbetaling in geval van overmacht.
  • De stage is niet overdraagbaar.
  • Wij behouden het recht om een stage te annuleren bij onvoldoende deelnemers en dit ten laatste 2 weken voor de aanvang van het kamp.
  • Het attest voor de verzekering worden op het einde van de week aan de deelnemers mee gegeven. Om onze administratie niet te overbelasten rekenen we vanaf eind augustus 2020 administratiekosten aan voor eventuele kopies van deze documenten, controleer dus zeker of u ze hebt ontvangen.
  • We rekenen € 10,00 administratiekosten aan voor specifieke facturen, formulieren voor werkgevers of briefwisseling.

DE VERZEKERING De deelnemers zijn verzekerd voor alle gebeurlijke ongevallen ten gevolge van activiteiten, voorkomend op het programma van de dansstage en op de (kortste) weg van huis naar de dansstudio en terug. Schade veroorzaakt aan kleding, brillen, uurwerken, juwelen, smartfoon, tablet,… alsook schade tengevolge van verlies of diefstal, wordt niet gedekt door de verzekering. Breng geen waardevolle spullen mee!

BEELDMATERIAAL

Foto’s en video-opnames van deelnemers genomen tijdens activiteiten kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden maar steeds onder de correcte GDPR maatregelen. De beelden worden gebruikt voor verschillende media (drukwerk, website, sociale media,…). De ouders en meererjarige dansers gaan hiermee akkoord bij inschrijving.

CONTACT

Huys Arts
Sint-Camillusstraat 25
2610 Wilrijk
+32 478 22 25 04

BE97 7360 7514 4449

Algemene voorwaarden

Huysregelement

Tarieven

Over ons