SHOWDANCE

Musical 

SHOWDANCE:

In de les SHOWDANCE werken we aan een combinatie van performance, conditie, uitstraling en het aanleren van een grote (repertoire) choreografie. Ben je helemaal in de ban van musical, clipdance of show-dance maar is zingen en acteren niet helemaal je favoriete ding? Dan is deze les absoluut iets voor jou!

De lessen bestaan uit technische oefeningen en choreografieën waarin jij het beste van jezelf kan geven: dansen op bekende pop- en musicalnummers. 

 

MUSICAL: (2 lessen/week verplicht)

Tijdens de lessen MUSICAL begeleiden we leerlingen van 8 t/m 18 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten die zelf hun sporen binnen het musicalgebied reeds hebben verdiend.

In deze lessen staat de integratie van dans centraal. Nog te vaak blijft dit in musicals op de achtergrond aanwezig. Wij geloven dat we onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar beheerst.

peuterdans
i

Dansseizoen 2021 - 2022

Bekijk ons volledige uurrooster

Inschrijven

De algemene voorwaarden en het huysreglement lees je hier.

CONTACT

Huys Arts
Sint-Camillusstraat 25
2610 Wilrijk
+32 478 22 25 04

BE97 7360 7514 4449

Algemene voorwaarden

Huysregelement

Tarieven

Over ons